Hur du blir 1% bättre varje dag

“Compounding is the greatest mathematical discovery of all time.” — Albert Einstein

Strävan att bli en bättre version av dig själv känns ofta som en berg-och dalbana. Det är svårt. Och det är vanligtvis så ojämnt. Du kan sluta misslyckas. Men livet är en resa, inte ett maraton, så du har alltid ytterligare en möjlighet att starta om och förbättra.

Många människor ser praktiskt taget efter hemligheter, knep och hack som gör ALLT bättre just nu. Men tyvärr fungerar inte livet så. Det finns inga ”framgångar över natten”. Tänk på alla de otroliga människor du verkligen beundrar. De lyckades inte på grund av ett gigantiskt drag utan snarare en serie små och konsekventa åtgärder över tiden.

Sluta sikta på radikal personlig förändring!

“Be patient with yourself. Self-growth is tender; it’s holy ground. There’s no greater investment.” — Stephen Covey

En magisk kula kan inte rädda dig! Du måste anamma processen och njuta av den. Du kan inte komma undan det hårda arbete som krävs för att bli bättre. Varje otroligt framgångsrik person du känner idag har gått igenom den tråkiga, vardagliga, tidstestade processen som så småningom ger framgång. Sluta leta efter ”snabba hack” som ger snabbare resultat.

Istället för att läsa varje självförbättringsinlägg för ett gyllene tips som gör dig övermänskligt effektiv, fokusera på att göra det verkliga arbetet som behöver göras. Du kan inspirera dig själv att vidta åtgärder. Den hårda, långa processen är dock det enda sättet. Du kan inte uppnå enorm livssucces med en snabb fix. Ingen får det så enkelt.