Stegen till framgång

Fokusområden

Alla träningsupplägg är individuella men vissa områden berörs mer ofta och här under ser du några exempel:
Tidseffektivitet

Dygnet består av 24 timmar och allt skall hinnas med. Det finns många knep för att blir mer tidseffektiv vilket i slutändan leder till bättre lönsamhet och mer fritid

Målsättning

Att kunna sätta och nå mål är grunden i alla våra program. Vilka svårigheter finns det och hur utvecklar man sin målsättningsstrategi? Varför är det så viktigt att jobba med mål?

Familjen

Livet består utav mer än bara jobb. För många är det en dröm att kunna gå hem klockan  fem från jobbet och umgås med familjen. Vi gör det möjligt. 

Självkännedom

Ett av de mer populära områdena att diskutera brukar vara sin egen självkännedom. Det kan vara ett svårt ämne att ta sig igenom, men när man gör det så har det stor påverkan på slutresultatet. 

Kommunikation

Detta är ett av ledarens absolut viktigaste verktyg när hen skall leda. Hur vi kommunicerar med varandra kan vara helt avgörande för att nå framgång. 

Problemlösning

Hur du löser problem har står påverkan på din egen effektivitet. Om du är osäker eller inkonsekvent i ditt sätt att lösa problem så tappar du troligtvis tempo. En problemlösningsmall är oftast lösningen på många problem(!)

Klicka här för tillgång

Onlinekurs i Självledarskap

Alla behöver då och då utveckla sig i det som kallas självledarskap. Den här online-kursen vänder sig till dig som vill få lära dig grunderna i ett bra självledarskap. Lär dig om självförtroende och självlänsla, hur du hittar din fulla potential och om positiva affirmationer bland annat. Kursen är 15 minuter lång

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.